Så köper du biljetter till Fotbolls EM

Ansökningstiden för att ansöka om biljetter till Fotbolls EM 2012, via det svenska fotbollsförbundet, gick ut i mitten av februari. Det finns dock vägar att gå om du är sugen på att köpa biljetter.

Köp biljetter till EM via Viagogo

På Viagogo.com kan du köpa biljetter till Sveriges matcher mot Ukraina, England och Frankrike i Fotbolls EM 2012. Viagogo är ett biljettorg där du kan köpa och sälja biljetter. På Viagogo finns en biljettgaranti vilket innebär att alla transaktioner är 100 procent säkra. Viagogo säljer även biljetter till övriga matcher i Fotbolls EM.

Biljetter hos UEFA.com

UEFA.com har i vinter erbjudit supporters till de 16 kvalificerade lagen i EM att köpa biljetter till sitt lags matcher. Precis som med de biljetter svenska fotbollsförbundet sålt, kommer UEFA att lotta ut biljetterna bland de som ansökt om biljetter via UEFA. Men det är snabba ryck. Fredagen den 2 mars avslutas ansökningstiden. Det spelar ingen roll när du ansökt trots att perioden startade redan den 12 december 2011. Biljetterna lottas ut till personer som ansökt någon gång under perioden, oavsett tidpunkt.