England har anlänt

Det engelska laget har anlänt i Krakow. Till skillnad från andra nationer så har engelsmännen valt att slå läger centralt i Krakow. På en tvärgata till stadens torg närmre bestämt. Det är mycket folk i rörelse och där finns mängder med caféer, restauranger och pubar. Var annars skulle engelsmännen välja att ha sin basstation. Att det är långt till match och träning spelar väl mindre roll, det är ju nära till puben.

Tydligen har busschauffören övat inför körningen fram till hotellet då denna gata är väldigt snäv. Men det hjälpte inte, svängen var lite för svår och snäv vilket resulterade i ett mindre tumult då bussen fick backa för att ta sin fram. Det var fullt av fans på gatorna. Engelska och Irländska fans stod och ropade och sjöng.

Det är kul att det är lite drag när lagen anländer tycker jag och att det Engelska laget valt att husera centralt är väl egentligen inget anmärkningsvärt. Det är ju precis som det ska vara, nära puben. Något annat däremot, det tycker jag hade varit anmärkningsvärt.

Tags:

Comments are closed.