Nu gäller det

Ikväll smäller det (gäller det), Sverige ska ta poäng mot England. Helst vill vi ha tre st av dessa för att vi ska kunna känna någon form av trygghet att ta oss vidare från gruppspelet. Men det blir ingen lätt uppgift även om statistiken mot England varit ganska trevlig. 2011-11-15 blev det förlust men innan dess var det väldigt mycket oavgjort. Nu idag 2012-06-15 vill vi ha en vinst.

Det är många som är uppeldade och EM-yran är där. Ikväll förväntar man sig  upp mot 20 000 svenska fans och 5 000 engelska fans på Olympiastadion i Kiev. Vi får hoppas Sverige kan hålla defensiven och göra mål framåt. Enligt oddsen ser det ut att bli vinst för England som har en oavgjord i bagaget. Sverige har som vi vet en förlust mot Ukraina som efter de poängen toppar i Grupp D.

 

Tags: , ,

One Response to “Nu gäller det”

  1. Marco skriver:

    Hoppas jag kommer att kunna räkna till tre passningar mellan lag spelarna innan dom tappar bollen som mot Ukraina. Det gör ju ont i skälen att se Sverige spela med ängslan o panik. Hoppas dom spelar allt på ett kort i kväll. England är nothing och kan slås. Upp med tron o spela ut